12 Temmuz 2010 Pazartesi

Sandaloz sakızı ile zayıflama

on zamanlarda piyasa çokça adını duyduğum sandaloz sakızı ile zayıflama meselesi bilgilendirici bir yazı yazma isteği duydum. Bilgilendirici diyorum zira sandaloz sakızının zayıflatıcı etkileri vs üzerinepek az bilgim vardı. Internette yaptığın kısa bir araştırma neticesinde sandaloz sakızı diye bilinen maddenin aslında Malta Tunus, Cezayir, Libya, ve hatta güney italya sicilya bölgelerinde yetişen ve sarı reçinelere sahip iğne yapraklı bir ağaç türü olan Sandaraca, Gummi Sandarac ağacından elde edilen bir sakızımsı reçinedir.?

Sandaloz sakızını Persler ve araplarça geçmişte ishal tedavisinde ve vücudu detoks etme gibi alanlarda kulanılmıştır. Ancak ana vatanı kuzey afrikadaki Atlas dağları olan bu ağacın sakızının zayıflama ve yağ yakıcı termojenik etkilerine dair ingilizce, almanca, arapça fransızca internet içerikte ayrıntılı bir yazıya rastlayamadım. Yani sandalozla zayıflama yolları ve sandaloz sakızının, zayıflatıcı etkileri henüz yurt dışında sandaloz sakızı daha tam olarak keşfedilememiş. Zayıflama ürünlerinin yıllık 50 milyar dolar ciro yaptığı Amerika Birleşik devletlerinde de Sandaloz sakızı etken maddeli hiç bir zayıflama hapına ilacına jeline şurubuna vs rastlyamadım.
sandaloz sakızı nasıl kullanılır bilen varsa bana da söylesin lütfen. sandaloz sakızı nedir sorusu da başlı başına bir muamma zaten. sandaloz sakızı elma sirkesi sandoloz sakızı

Sanırım Sandaloz sakızı ile Türk usulü bir zayıflama yöntemiyle karşı karşıyayız. Bu sandaloz sakızını akarlarda ve şifalı bitkiler satan dükkanlarda ham maddesini bulabilirsiniz. Sandaloz sakızının içerisinde bulunan bir takım enzimlerin yağ yakıcı etkilerinin olduğu söyleniyor. Ayrıca sandaloz sakızının tok tutucu etkisinin olduğu da bilinen bir gerçektir.

Sandaloz sakızı zayıflamaya faydalı mı? Cevabı bence hayır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder