7 Temmuz 2010 Çarşamba

Garlica zayıflama hapı ile doğal ve hızlı incelme

Garlic Sarımsak (sarmısak) hapı olarak piyasaya sürülerin Garlica zayıflama kapsülü hapının hızlı zayıflamaya yardımcı olduğu ve kolay bir biçimde bölgesel incelme sağladığını değişik kullanıcı yorumlarında duyuyordum. Garlica sarımsak zayıflama hapı hakkında yaptığım araştırmalarda ithal zayıflama hapları türünden bir zayıflama hapı (weight loss pills, slimming pills) olduğunu görüyoruz. Sarımsak zayıflama hapı, asıl ününü Angelina Jolia tarafından Diyet ve egzersizle birlikte hızlı zayıflama için kullanıldıktan sonra artırmıştır. Angeline Jolie ve diğer Hollywood ünlülerinin bir çoğu, sarmısak özlü zayıflama hapını kullanmışlardır. Tabi yurt dışında ürün ismi Garlica zayıflama Hapı olarak satılmamaktadır. Daha başka isimlerle değişik firmalar tarafından piyasaya sürülmektedir.

Garlika sarımsak zayıflama hapının zayıflatını faydalarını, zararlarını, garlica yan etkileriini incelemeden evvel, sarımsak bitkisininin şifa kaynağı oluşunu ve zayıflamak için ne gibi faydalar sunduğunu incelemek gerekecektir. Öncelikle sarımsağın faydaları ve sarımsak bitkisel şifa özellikleri incelenmek gerekmektedir.

Sarımsak içerisinde yağ yakıcı bir takım enzimler bulunmaktadır. Tabi sarımsak bitkisinin dolaşım sisteminden kalp sağlığına, cinsel gücü artırıcı etkilerinden, yaşlanmayı geciktirici faydalarına kadar çok geniş bir sağlığa faydasını sıralayabiliriz. Ancak bizler burada sarımsak ve zayıflama incelme hususlarına odaklanacağız.

Organik bitkisel Sarımsak sebzesinin zayıflatıcı ve yağ yakıcı enzimlere sahip olduğu zaten bilimadamlarınca ispatlanmıştır. Ancak sarımsak bitkisinin kötü kokusu nedeniyle, bunun çiğ olarak tüketimi pek uygun olmamaktadır. Onun yerine sarımsak özlü Garlica türü zayıflama hapları daha yoğun ve temiz zayıflama olanağı sağlamaktadır.

Londra Obezite araştırma enstitüsü doktorlarından Dr. Raymond Fish’in yaptığı araştırmalarda Sarımsak zayıflama hapının günlük olarak normal dozlarda alındığı takdirde ciddi bir zayıflama ve incelme etkisi oluşturduğu ifade edilmiştir. Sarımsak sebzesi zayıflatan sebzeler içerisinde özel bir yere sahiptir. Çünkü sarımsak bir çok derde deva bir bitkisel şifadır.

Sarımsak yemenin sağlığa ve zayıflamaya faydaları nelerdir:


1) Sarımsak tüketmek kolesterolü düşürür.
2003 yılında Brigham Üniversitesinde yapılan bir bilimsel araştırmada kötü kolesterol olarak bilinen LDL yi düşürmenin en kolay bitkisel çözümü yolunun sarımsak yemek olduğu belirtilmiştir. Bir diş sarımsak yutulduğunda sarımsakta bulunan allin enzimi, tükürüğün de etkisiyle allisin’e dönüşmekte ve bu da kandaki kolesterol yağlarını çözerek kan kollesterol düzeyini düşürmektedir. Ancak mide asitleri tarafından allisin enzimi parçalanmakta ve sarımsağın kolesterol düşürücü etkisi azalmaktadır. Bu nedenle sarmısak haplarının mide asidinde çözülmeden barsaklara ulaşması durumunda artık kolesterol sorununa da zayıflama ile birlikte çözüm bulmuş olacaksınız. Bu sayede ayrıca vücudunuzda bulunan doymuş yağların kolesterol oluşumuna da engel olacaksınız.

Sarımsak bitkisi, yüksek tansiyonu düşürür

Fazla kilolar ve yüksek tansiyon birbirleriyle ilişkili iki kavramdır. Sarımsak içerisinde bulunan bazı maddeler, şişmanlamanın bir sonucu olarak görülen yüksek tansiyonu düşürmekte ve yüksek tansiyon tedavisinde bitkisel bir çözüm ve şifa kaynağı olarak alternatif oluşturmaktadır. Sarımsağın tansiyon düşürücü etkisi, sarımsakta bulunan hidrojen sülfat madddesiin alyuvarları etkilemesiyle doğrudan alakalıdır.

3. Sarısak bir çeşit vitamin ve mineral deposudur:
Sarımsak içerisinde bulunan bir dizi vitamin, metabolizmayı düzenlemekte ve hızlandırarak yağ yakıcı etki çıkarmaktadır. Yağ yakıcı metabolizmayı harekete geçiren ve sarımsakta bulunan vitaminlerden bazıları, A, C, B1 ve B2 vitaminleridir. Bu sarımsak bitkisinde bulunan vitaminlerden B1 ve B2 vitaminleri, sarımsağa yağ yakıcı sebzeler niteliği katmasına yardımcı olmaktadır. Bu enzimler garlica zayıflama hapında da vardır

4. Sarımsakta bulunan allisin enzimi, trigliserit ve insülin hormonu seviyesini düşürür

Amerikan hipertansiyon dergisinde açıklanan bir araştırmada Allisin enziminin yüksek tansiyonu iyileştirmesinin yanında, insülin düzenlemesi ve trigliserid denilen kanda bulunan zararlı bir tür kan yağını da düşürdüğü tespit edilmiştir.
Garlica türü sarımsak zayıflama hapının yan etkileri nelerdir zararları var mıdır?

Garlica türü Sarımsak özlü zayıflama haplarının görünürde herhangi bir risk ve tehlikeleri yoktur. Okuyucu yorumlarında da Garlica zayıflama hapları hakkında şimdilik herhangi bir şikayet gelmemiştir.Ancak sarmısak içerisinde bulunan Warfarin isimli madde, kan çözücü etkiye sahip olup aspirin benzeri bir etki yapmakta ve kanı sulandırmaktadır. Bu durum ise kanamaların durma süresini uzatır. Bunun haricinde Garlica yağ yakıcı sarmısak zayıflama hapının çok fazla aşırı dozda kullanılması durumunda, çarpıntı, mide yanması ve huzursuzluk gibi belirtiler yapabileceğini de belirtmeliyim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder