11 Temmuz 2010 Pazar

UltraShape yöntemiyle bölgesel zayıflama UltraShape tedavisi

UltraShape bölgesel zayıflama ameliyatı olarak bilinmesine rağmen aslında yağ yakmanın ameliyatsız bir yöntemidir. Bu açıdan Ultrashape ile bölgesel zayıflama tedavisi, liposakşın ile yağ aldırma ameliyatlarının iyi bir alternatifi olarak göze çarpmaktadır. Liposuction veya yağ aldırma ameliyatlarının yerine bu ameiyatsız bölgesel zayıflama yönemi ile hem fazla kilolarınızdan kurtulacak, hem de selülit gibi estetik görünüm bozukluklarından kurtulacaksınız.

Vücut konturunu şekillendirme tedavisi olan Ultrashape yönteminde ultrason teknolojisinden faydalanılmakta ve bu yüksek frekanslı ses dalgaları sayesinde deri altı tabakalardaki yağ hücreleri parçalanmakta ve sıvı hale getirerek vücuttan atılmasına yardımcı olmaktadır. Ultrashape tekniği uygulamalarında ne bir sakinleştirici ve uyuşturucu iğneye ne de neşter yarası oluşumuna tabi olmamaktasınız. Diğer bir deyişle ultrashape ( ultraşeyp okunur) yöntemi ve tekniği, kansız, acısız ve anesteziye ihtiyaç duymayan kalıcı bölgesel zayıflama yöntemidir.

Ameliyatsız bir zayıflama tekniği arayan kişilerde şayet bikaç kilo fazlalıktan ibaret bir yağ kütlesi mevcutsa, bu durumda Ultrashape tedavisi şiddetle önerilmektedir.
ultrashape yağ aldırma

Ultrashape nedir?

UltraShape sistemi, zayıflama teknolojileri alanında birikimi olan bilim adamları ve doktorların işbirliğiyle geliştirilmiş bir cerrahi operasyonsuz kilo verme ameliyatıdır. Ultrashape tedavisinde, ultrason demetlerini deri altındaki yağ hücrelerine odaklayan bir tür alet kullanılır. Bu ses dalgaları, yağ hücrelerini parçalamakta ve yapısını bozmaktadır. Bunu yaparken ise yağ hücreleri haricinde sinir ve diğer dokulara zarar vermez. Parçalanan yap hücreleri, lendi sistemi aracılığıyla vücuttan atılmaktadır. Ultrashape ile zayıflama tedavisinin yanında diğer bazı ameliyatsız yağ aldırma teknikleri içerisinde smartlipo tekniğine alternatif olabilecek yegane teknik, UltraShape yöntemidir.

Ultrashape tekniği nasıl uygulanır?

UltraShape aslında oldukça basit bir mantıpa dayanır. Daha çok karın ve kalça göbek bölgesi kalın olan kişilerde bölgesel zayıflamak amaçlı kullanım alanına sahiptir. Ultrashape yöntemi ile bölgesel zayıflama seansı uygulanan kişilerde, seanslar sonrası 4-7 cm arasında bölgesel incelme sağlandığı tespit edilmiştir.

UltraShape sayesinde:

*
Bel incelmesi ve el bölgesindeki fazla kiloların yağlanmanın eritlimesini sağlayabilirsiniz. Kısacası bel bölgesinde bölgesel zayıflama sağlanmış olur.
*
Basen, baldır ve kalça bölgesindeki inatçı selülit oluşumlarını tedavi eder
*
Vücudunuzu ideale yakın biçimde yeniden şekillendiri ( Ultrashape Recontour )
*
Kol sarkmasına sebep olan kol yağlarını eriterek kol bölgesinde bölgesel zayıflama sağlarken diğer yandan da kol estetiğinize katkı verir.
*
Birkaç gün içerisinde gözle görülür bir bölgesel zayıflama sürecine girdiğinizi göreceksiniz.
*
Karın yağlarını ve göbek oluşumuna sebep olan karın bölgesindeki fazla kilolar için ideal bir bölgesel zayıflama yöntemi sunar.
*
Kol sarkmasına sebep olan kol yağlarını eriterek kol bölgesinde bölgesel zayıflama sağlarken diğer yandan da kol estetiğinize katkı verir.

UltraShape tekniğinin faydaları bunlarla da bitmez. Özellikle 30 lu yaşlardaki hanımlarda kol, bel, kalça, basen, baldır, popo, kasık, omuz, göğüsler, boyun gibi vücudun tüm riskli bölgelerindeki yağlanma ve sarkmaları tedavi ederek, orta yaştaki hanımları 10 yaş gençleştirir. Ultrashape ile bölgesel incelme yöntemi tamamen acısız ve kansızdır. VÜcudun hangi bölgesinde bölgesel incelme ve zayıflama hedeflendiyse sadece o bölgeye ultrashape makinası odaklanarak ultrason odaklaması yapılır ve o bölgedeki fazla kilolar verilir. Hİç bir ağrı ve sızıya sebep vermediği için, ultrashape seanslarının ardından kalkıp günlük uğraşılarınıza dalabilirsiniz. Ultrashape tedavisi, yağ hücrelerini kesin olarak yok ettiği için tekrar kilo alma ve Ultrashape tedavisinden önceki duruma dönüş riski taşımaz. Özellikle diyet ve egzersiz yapmaya üşenen kişilerin bölgesel zayıflama gerçekleştirebilmesi için birebir yöntemdir. Ancak ultrashape tedavisinin ardından günde 40 dakika koşu bandı gibi bir egzersiz çalışması yapan bayanlarda kasların tonusu artacağı için genç bir görünüm kazandırmada avantaj sağlar.

Ultrashape fiyatları ne kadardır?

Ultrashape tedavisi orta pahalılıkta bir maliyete sahiptir. Geçenlerde bir dostumun eşi ultrashape tedavisi olmuştu ve ona ultrashape fiyatları nedir ne kadar tutar diye sorduğumda bana 3 bin tl gibi bir rakamdan bahsetmişti. Ultrashape tekniğinde dikkat etmeniz gereken şey, ultrashape merkezleri ararken burada tedaviyi uygulayacak kişinin ehil olmasıdır. Özellikle ultrashape yönteminin doktor kontrolünde yapılması sağlığımızın riske atılmaması açısından önemlidir. Ülkemizde istanbul ankara izmir bursa adana antalya kayseri konya eskişehir gaziantep gibi illerde ultrashape merkezlerinin açılmakta olduğu veya açılmış olduğuna ilişkin duyumlar alıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder