17 Temmuz 2010 Cumartesi

Ahmet Maranki’den kozmik beden temizliği ile gençleşme

Not: Burada anlatılan lavman yönteminin Sayın Ahmet Maranki?nin kozmik safsatalarıyla alakası yoktur. Bizler burada alternatif tıp biliminin bir bileşeni olan kalınbarsak detoksifikasyonunun bir uygulamasını anlatmaktayız.

İnsan bedeni canlı bir organizmadır. Her organizma gibi yaşam için gerekli faaliyetlerini sürdürürken istemeden de olsa değişik nitelikteki zehirmli maddeler salgılamaktadır. Bu zehirli madde birikmeleri ise vücudumuzdaki bir çok hastalığın ve rahatsızlığın temel sebebidir. Kronik yorgunluk, bitkinlik gibi şikayetleri olanlar muhakkak bu yönteme bir göz artmalılar. Ancak akut kalp rahatsızlığı ve diyabet şikayeti olan kişilere ise önerilmemektedir.

Batıda son yıllarda moda olan detoks uygulamalarının temeli de kozmik beden temizliğinde yatmaktadır. Ahmet MARANKİ?nin resmi sitesinde de benzer tabirler yer almakta ancak hekim tavsiyesi ve danışmanlığı eşiliğinde kozmik beden temizliğinini tamamlanması tavsiye edilmektedir Kozmik Beden temizliğinde Ayın hareketleri esas alınmakta ve insan vücuduna en fazla etkinin olduğu dolunay zamanları tercih edilmektedir. Yine Kozmik beden temizliğinini yapılma mevsimleri sadece ilkbahar ve sonbahardır. Kozmik beden temizliği uygulamasında Lavman?ın önemi son derece yüksektir. Kozmik beden temizliğinin tarifi aşağıdadır

Kozmik Beden Temizliği nasıl yapılır?

Kozmik beden temizliğinde 10 gün boyunca özellikle sebze ve meyvelerden oluşan bir diyet eşliğinde uygulama yapılamktadır.
10 gün boyunca sabah 05.00-07.00 saatleri arasında sulu lavman uygulanmaktadır.

Kozmik beden temizliği detoksifikasyon sürecinde vücudun yitirdiği bazı faydalı mineralleri telafi etmek amacıyla Cosmic Alfa, Soya, Spirulina ve yeşil çay gibi besinlerden tüketmeleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder