5 Haziran 2010 Cumartesi

Red Pepper Diyet Hapı


Red Pepper diyetsiz kilo verdiriyorTermojenik yağ yakıcı özelliği bulunan Red Pepper oturduğunuz yerden kilo vermeniz için tasarlanmış, bitkisel yağ yakıcı, metabolizma düzenleyici ve sindirim sistemi sorunları için en iyi bitkiler ile kilo vermenizi sağlayacak bir ürün Red Pepper, iştahınızı kapatmaya yemek yeme arzusunu azaltmaya ve bu süre içerisinde içeriğindeki bileşenler enerjinizi koruyarak gün içerisinde yorgun, bitkin kalmamanıza yardımcı olur.

Bitkisel formülü ile dilediğiniz kiloya zahmetsizce ulaşabilirsiniz. Sindirim sisteminizi ve doğal dengesinize hiçbir zarar vermeden, diyet yapmanıza gerek kalmadan kilo vermenizi sağlar.

Red Pepper; kırmızı biber, l-carnitine, guarana, sinemaki, funda yaprağı, mate yaprağı karışımlarından oluşmaktadır.

Mate Yaprağı
Uyarıcı ve enerji verici özelliğinin yanı sıra çağdaş bilimin ışığında bugün bilinen en önemli özelliklerinden biri. İçerdiği saponinler ve kafeine bağlı olarak vücutta yağ emilimini engellemesi ve aynı zamanda yağların hızlı yakılmasını sağlamasıdır. Bu nedenle dünyada giderek önemli bir sağlık sorunu haline gelen obezite tedavisinde ve zayıflama rejimlerinde kullanımı giderek hız kazanmaktadır. Ayrıca yüksek oranlardaki vitamin ve mineral içeriği de bu alandaki işlevselliğini artırmaktadır. Zayıflamaya yardımcı olduğu bilinen 12 bitki ile insanlar üzerinde yapılan bir araştırma; Matenin önemli bir enerji kaynağı olma özelliğinin yanı sıra yağların yakılma hızındaki performansına bağlı olarak bu bitkiyi ön plana çıkarmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder